Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ecstacy

och du kallar mig älskling till slående ravebas
jag svarar likadant och blir knäsvag
och ljusen spelar med
dansar på väggarna
hoppar ner
slår i marken och spinner runt
Precis som hjärtat och dina ord
är ecstacy i min mun

jag hittade dig till stereomusiken och strobeljusen
du är pulsen och höghusen
från 1 till 10 så är du tusen

kvällen tar slut och man hittar hem full
och lägger sin ensam, på sitt rum




Fri vers av ingenallsegentligen
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-22 22:38



Bookmark and Share


    ThyraThyra
wowwow bästaste bästa
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen