Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sover med din tröja


En tröja eller naket

Jag sover med din tröja
Känner din doft det sista jag gör.
Innan jag har somnat

Så fort den där hemska drömmen,
värre än krig,
drabbar min sömn
som en elakartad cancer,
som alltid när du inte sover bredvid.
Så fort, så är tröjan där,
det enda skydd jag har.

Jag somnar om med din doft i min näsa,
en trygghet.

Mitt i min nya dröm känner jag inte bara din doft,
utan tröjan i min famn som jag håller i så hårt
är nu din nakna kropp, mot min.
Din vackra perfekta kropp
och jag hör hur du andas
och hur ditt hjärta slår,
känner din värme krypa under mitt skin.

Jag vill inte vakna upp och inse sanningen.
Väck mig inte!
Tysta!
Läs tystare!
Jag vill inte vakna
Inte nu
Inte än
Kanske sen
Kanske




Fri vers (Fri form) av Detskrämmermig
Läst 396 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-23 00:08



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbart ordat om våra drömmar och sinnen. Dofter inger också trygghet *sant* / kram
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Detskrämmermig