Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad helhet innebär



håll undan
tryck ner
träng bort en del av dig själv
och hela du försvinner




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-23 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP