Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Kom låt oss gå till rätta med varandra, säger Herren. Om än era synder är blodröda, kan de bli snövita och röda som charlakan kan de bli som vit ull".


VI HAR OSKYLDIGAS BLOD PÅ VÅRA HÄNDER!

Vi - Sveriges folk - har oskyldiga,

barns blod på våra händer:

då våra folkvalda

stiftat en lag


ABORTLAGEN


som på "löpande band" dräper barn - Guds avbilder -

i moderlivet, nu över en

miljon barn.


Pilatus tvättade sina händer, men det

räcker inte, det är bara hjärtats

omvändelse och bön om

förlåtelse, som

räknas.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-23 09:09



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Från ett uppslagsverk: "Graviditet eller havandeskap kallas det tillstånd hos kvinnan som uppstår när en äggcell befruktas av en sädescell.

Mvh/S-E
2016-05-24

  Onomatoprofet VIP
Och när börjar livet? Om man anser att livet slutar när hjärnan slutar skicka signaler borde livet börja när hjärnan börjar skicka signaler, inte sant? fostret börjar skicka signaler i vecka 8-9 så innan dess är det oskyldiga barnet fortfarande "dött"
2016-05-23

  Onomatoprofet VIP
Det är oskyldiga spermier dvs blivande människor av kött och blod
2016-05-23

    Lars Gullberg
Vad är skyldigt blod Sven ?

2016-05-23

    Sven-Erik Sköld
Blir oskyldigt blod till på det sättet? enligt Dig. Mvh/S-E
2016-05-23

  Onomatoprofet VIP
Så onani och oralsex borde förbjudas menar du?
2016-05-23

    Sven-Erik Sköld
2 Mos. 20:13 "Du skall inte dräpa" och om JESUS står det: "Du har älskat rättfärdighet och hatat orättfärdighet, därför o Gud, har din Gud smort dig med glädjens olja mer än dina medbröder".
2016-05-23

  Staffan Nilsson
Det finns inget stöd i bibeln för aborthat.
2016-05-23

    Lars Gullberg
sädestömning i sömnen
är det ofrivilligt våld på sina barn ?

2016-05-23

  Onomatoprofet VIP
Om abort är mord, är onani folkmord?
2016-05-23

  Onomatoprofet VIP
Om abort är mord, är oralsex kannibalism?
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld