Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Invid

 

Invid träden,
Väntar jag på drömmarnas eviga fall på mig

Omedveten!

Tom på tankarna!
Tom på färgarna!

Villrådig!

Tomma och ödsliga ögonblickar kastar jag mot himlen
Tomma och sorgsna andetaget kastar jag mot havet

Och en del av mig reser vidare i på drömmarnas tåg

Skogen!
Träden!

Står kvar medan jag själv försvinner i skuggorna!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2016-05-23 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP