Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur är läge Katy? Hur så!


Sverige idag “In God We Trust”motto på Amerikanska dollar.

 

 

- Hemliga dokument från livsbock fäller sidor från försvaret högkvarter, blad för blad vänds genom ett öppet fönster mot Finland.

En drömsk icke förglömd gentjänst från andra världskriget, en manlig komiker och en murade troligen polska ursprungligen live reporter, inleder samtal genom att härma en argsint hund, tonläge skojar dag in dag ut som bara dem förstår sig på blonderade subtiliter och ingenting väsentlig för almänheten, eller?

Svart vita låtar på frammarsch tjuter jämrande till unison som intar gatorna från stadion i megafon toner.

Kärnvapen dyrka män lämnade plats till diverse grupperingar göra jobbet, slås i käftar även om lovades Panama royalty staus, för ett timme anfall på uppdrag,

det är Sverige idag.

Husvagnar kantar överallt på gator, som solvalarasket det ska bli renovering, en grund sanering i dem gammala gas brunnar, men vi går på utflykters det är som barnen vet om och det är stor frenesi i alla ålder.

Markplanen butikersanering aktie portfölj avbröts som måste lämna utrymme för denna alt för stormäktiga brigader egna rörelser.

Lyx styrda toaletter spolar uppåt och det förespråkades det Margareta Vinberg, redan för 20 år sedan.

Flygplan luft area är icke fungerande ingen orsak till oro så länge håls hemlig indikation alt måste gå  tyst till vägar och den ondskan röjas upp till mark yta och under mark genom tunnlar.

Medan barnen leker och på trottoarer tror sig är i gång med förberdelser gå

på utflykter som i saga med jultomten, flykten från boet ska bli långvarig.

"Perfekt storm" ett dystert scenario där samtliga militanta islamistiska grupper som Boko Härma, delta i en global rörelse utvidgas i Mellanöstern, Afrika och Asien. Europa.

en atombomb,

vad som då skulle vara bara ett par tusen ton sprängämnen baserade på ammoniumnitrat, ändå ett par miljarder dollar var inte tillgängliga för, svartvit retro,

Det som stor på amerikanska dollar är helig och går att köpas frihet och information eller en bit av Sverige…

 

 




Övriga genrer (Satir) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-23 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP