Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRIVLUST

 

En kopp kaffe

med karlsbaderbulle

 

hemmet återerövrat

från älskade små

 

såpa doftar

från solvarma golv

 

ordning återställd

saker på sin plats

 

tystnad talar

på nytt till mig

 

låter ord komma

på pappersark




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-05-23 17:54



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Väl uttryckt !
Lugn och harmoni
manar fram min poesi
2016-05-25

    Dan Myrbeck
Ja, förutsättningarna måste vara
uppfyllda.
2016-05-24

  Fem hjärtan VIP
Låter som en helt underbar stund!
2016-05-23

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Skön dikt i sin enkelhet.
Njut av livet,alltid eller när tillfälle ges.
Dofter och smaker kan vara sköna
upplevelser.

Känn syrendoften i försommartid!

TBG.
2016-05-23

  Blomma-Stjärna VIP
så gött! - en dikt för poeter och dagboksskrivare - igenkänning!
2016-05-23

  Magdalena Eriksson VIP
gött belöningskrivstund.
hög mysfaktor.
och tystnaden talar på nytt till mig... så fint!
2016-05-23

  M.Eta
En skön stund när man finner orden!
2016-05-23

  Rise Little One
Härliga stunder att njuta av i poetens liv!
2016-05-23

  ULJO
Låter som en trygg och härlig stund i livet
2016-05-23

    ej medlem längre
En stund av njutning.
2016-05-23

  Marita Ohlquist VIP
Glädjestunderna avlöser varandra!
Älskar doften av såpa.
2016-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP