Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Profeten Samuel: "Den Härlige i Israel ljuger inte.."


SANNINGENS ANDE SOM ÄR GUDS ANDE, SANNINGEN SJÄLV!

Han ljuger

inte.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 102 gånger
Publicerad 2016-05-23 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld