Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

också en story




hon väntade sin älskare
hon gick omkring där hemma
suktande...redan med ökad andning
vid blotta tanken
de hade ökat graden av förfining
fram tills nu
men nu dukade hon fram ett stilleben
hon ville bjuda honom på
banan....gurka....morot
när han låg där med kroppen full av mat
skulle hon skjuta sönder allt
fotografera
göra konst av
nature morte
sagan kunde börja
när han kom hem från sjukhuset
han skulle hänga
på vartenda galleri
han skulle gå med käpp
som hennes papa
med bara ett "p"




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2016-05-24 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP