Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Synnerlighet

 

Jag är falskt!
Dikterna är äkta!

Jag är fegis!
Dikterna är modiga!

Jag är nollan!
Dikterna många!

Jag är en inbillning!
Dikterna är en bohem!

Jag är mörkret!
Dikterna är ljusa!

Jag är de tysta ord!
Dikterna flödar blod!

Jag är deppig!
Dikterna är en psykolog!

Jag är törstigt!
Dikterna är en vattenkälla!

Jag är på flykt!
Dikterna är också på flykt!

Jag saknar ingen människovärme!
Dikterna flyr människan också

Jag är sann!
Dikterna är falska!

Jag är sann och falskt!
Dikterna är sanna och sanna!

Jag är sann och sann!
Dikterna är också sanna och sanna!

Jag är nollan!
Jag är NOLLAN!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2016-05-24 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP