Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket teknik

En makalös apparat jag hittade en dag,
den kunde spela CD eller läsa minnen.
Om jag inte hade tid så kunde den spara en film.
Den kunde kommunicera på alla språk
och berätta vad den gör just nu med Hindi
eller Zulu i sina sinnen.

Efter en strömspik på det elektriska nätet:
Ett rop från en värld av teknik, paralyserad i sinnet.
Den skriver : Hello ... hello ... hello.
Den kan nu inte mer med sitt känsliga inre.
Den hittar inte tråden, kan inte kommunicera
och har problem med minnet.




Fri vers av Martin Lind
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-24 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind