Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inse aldrig dina misslyckanden för Guds skull

 

Vad du än gör i ditt liv, så misslyckas aldrig med att hemlighålla alla din misslyckanden. Lär dej att alltid hålla färgen. Var smart, taktisk, beräknande och lite manipulativ då och då. Annars kommer du inte att komma så värst långt i denna Värld. Till slut kan du bli så perfekt, att du inte ens inser att du har misslyckats. Då är du komplett fulländad, och kommer att bli inbjuden till alla fester med Dom Grandiosa. Du kommer att få VIP-kort till alla Swingers-träffar i hela världen. Du kommer kanske till och med få skaka hand med Kungen. Du kommer att synas i msn-nyhetsfeeden med ditt fantastiska solbrända leende med kritvita tänder.
*****************************************************************************




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2016-05-24 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP