Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDETS TJÄNARE SOM SLIPPER FÖRFÖLJELSE

VARFÖR SLIPPER ORDETS

TJÄNARE,

PREDIKANTERNA,

FÖRFÖLJELSE FÖR GUDS

ORDS SKULL?


DE UNDVIKER ATT TALA,

ELLER SKRIVA, SÅDANA

GUDS ORD, SANNINGAR,

SOM STÖTER SIG MED

MÄNNISKORNA,


TROTS ATT OCKSÅ DE ORDEN

HAR GUD SÄNT

FÖR ATT RÄDDA

VÅRA EVIGA

SJÄLAR.


DE, PREDIKANTERNA,

VILL HA VÄRLDENS

GILLANDE: DE ÄR

HELLRE VÄRLDENS VÄN

ÄN GUDS.


Jak. 4:4 "Ni trolösa avfällingar, vet ni då inte
att världens vänskap är Guds ovänskap? Den
som vill vara världens vän, han blir alltså
Guds ovän".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 113 gånger
Publicerad 2016-05-24 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld