Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DANIEL ALM, NY LEDARE FÖR PINGSTSAMFUNDET

säger i en intervju att han skall be

och välsigna landets ledare,

och det är bra och

viktigt,


men ännu viktigare är det,

att berätta för dem, att

de är inne på en

olycksväg


och peka på den rätta

vägen!


Om Johannes Döparen sagt till

Herodes: "jag skall be för dig"

hade Johannes säkert fått


behålla huvudet, men nu sa han

att Herodes levde i synd:

i äktenskapsbrott,


och de kostade

huvudet.


Man kan säga, att Johannes

var osmidig, men

sann.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-25 09:52



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Kartan - Bibeln - är gammal, men den visar oss till JESUS, och sedan vi tagit emot Honom, bor Han i våra hjärtan!

Mvh/S-E
2016-05-29

    Lars Gullberg


en tvåtusen år gammal bok ska få styra människors liv i dag är för mej en gåta

Ja den kommer säkert förvrida huvudet på folk i tvåtusen år till

när hela jorden snurrar som en isbit i galaxen
2016-05-25

  Onomatoprofet VIP
Ja du är den nya Johannes döparen men du kanske istället blir döpt till Sven Erik klåparen
2016-05-25

  M M Mannheim VIP
Du skriver så sant!
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld