Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicksverk


jag kände det

så väl jag kände det

avståndstagandet

så väl jag kände igen det

det hisnade inom

något brast igen

tilliten den vunna

svunnen nu





Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 548 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-25 13:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jobba vidare med det Du har och inte det Du mist. Jag lovar Du får fullt upp.
2016-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Svårt när bandet som förenar brister!
Kan knytas ihop men knuten skaver länge.
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP