Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som säger nej till NATO.

De som säger nej till NATO med detta tryck försöker berövas oss av självständighet och ger begränsad suveränitet åläggs oss, som hände på 90-talet, kommunisterna var,

och fortfarande förblir kommunister.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2016-05-25 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP