Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unicorn

Drömmar blir Sanna men hon säger alltid att du säger det med ett men...

Drömmar blir gjorda och livet är lika mycket lycka som du i den..

En regnbåge att rida på,

älskling rid högt på din Unicorn och förstå

 

 Mitt jag är önskan om livet

Som gör allt för att leva & nå

Min önskan är som du

är bara jag

Vi lever solar i varje dag

Andetag av vinden som vi tar in

Nu ska vi leva i vår vind

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-10 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP