Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Negativt tänkande

M;an kan lida av svedofobi

och hata skåningar eller norrlänningar

Man kan lida av afrofobi

och hata afrikaner

Man kan hata

vitlök och fransmän

Ja det finns oändligt mycket

att dissa, om man vill,

och har tid till det,

att ödsla bort sin kraft och energi

på att tänka negativt

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-26 15:12



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Men hur blir det med det negativa? Måste man inte också börja tänka positivt också om det negativa???
2016-05-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Bättre att tänka positivt, helt klart. Men ibland svårt.
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP