Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvättstugan

I tvättstugan bör även vissa personer

tvätta sitt samvete

I den kollektiva tvättstugan

skiljs inte bara smutsen

från plaggen,

utan även agnarna från vetet

Agnarna utgörs av de

som hoppar in

och använder någon funktion

som för tillfället står oanvänd

men som snart skall användas

av den som bokat in tvätttiden

Varför ska det alltid finnas de 

som inte kan hålla sig

till enkla regler

för hur vi ska förhålla oss

till varandra

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-26 15:35



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
För en del människor är regler till för att överträdas. Visst är det märkligt?
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP