Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den hemliga gömman

I sidorna finns allt möjligt
sagor om livets känsligaste gömmor
drömmar berättade i smyg
händelser drivna med strid
i sidorna finns allt konstigt




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 469 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-05-26 20:55



Bookmark and Share


  100% Granit
Mäktigt

2016-08-23

  Bo Himmelsbåge
I den hemliga gömman...
poesins urkälla...
stiger som en rök allt mellan
himmel o jord
för att lyfta oss
när dagen randas
till en ny dimension...
Paradiset!

Skön, sensuell o vacker dikt!
2016-05-28

  yumxi
Fint!
2016-05-27

  Lena Själsöga Keijser
en av de vackraste gömmorna
2016-05-27

  M M Mannheim VIP
Ja bland det skrivna ordet finns mycket. Det andra skrivet och det du själv skriver.
2016-05-27

  Marita Ohlquist VIP
Påminner om min dagbok!
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan