Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemresa

 

 

Skymningsgröna fält

sommarvindens ljumma bris

ett rusande tåg




Bunden vers (Haiku) av Kozo
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-26 20:59



Bookmark and Share


  Scarlett Miryam VIP
Scar ser något olycksbådande i det här, det rusande tåget och resan hem... så titeln gör väldigt mycket, tänker jag nu. (Och bra!)
2016-05-27

    ej medlem längre
utan bommar
vågar båten till slut+
2016-05-26

    ej medlem längre
Lycklig resa
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo