Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Solstrale// * en textfras av Jörgen Jalmo // texten skriven för att min dotter 15år, hennes skolkamrat tog sitt liv ung i maj 2016


En gryning tar farväl

 

vers 1/

gryningens ljus skänk till oss

se allt som dagen sett hos dig

sakta går stigen - till din lund

vi ska minnas dig var evig sekund

 

vers 2/

som den människa ljus och rar

vi ska minnas det som finns kvar

svårt att förstå - DU måste gå

nya minnen vi i dagen skall så ... För att;

 

refräng 1/

DU var hos oss. Du var här.

Du fanns hos oss - men nu är du där. Åååååhh....

 

Vers 3/ * ( av Jörgen Jalmo)

* /jag lägger min själ - under ditt bröst

mitt hjärta - i din hand

även längtan - söker tröst ibland

be mig - aldrig - ta farväl/

 

vers 4/

när nattens vinge sänker sig ned

drömmens landskap - ögat ser

vila i natten bland stjärnor och bloss

sänd då och då - en stråle till oss... Då ...

 

refräng 2/

Vi var hos dig - när du var här

Vi fanns hos dig - men nu är du där...

* /be mig aldrig ta farväl.../ Ååååååhhhh....

 

refräng 1/

DU var hos oss. Du var här.

Du fanns hos oss men nu är du där.

 

- åh! Ingen kan förstå 

hur någon ifrån detta livet kan gå!

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Solstrale VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-27 12:37



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så sorgligt .. Griper tag i mitt hjärta...!
2016-05-28

  ULJO
SORG OCH SMÄRTA PRÄGLAS I VARJE STAVELSE
2016-05-27

    Dan Myrbeck
Finstämd o värdig.
2016-05-27

  Ninananonia VIP
Berör...denna djupa sorg..
2016-05-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorg och smärta i symbios i fin sångtext, som berör själ och hjärta.
2016-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP