Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många tankar, en Härrörning.

Nal 145. Bilreg.
Nalen 1945.
Eller bara Nalen kort och gott.
I förlängning Näktergalen.
Jag undrar, om inte Jenny Lind, operasångerskan, ifrån Kalmar, kallades för näktergalen?
Hon, som, endast , ett tag till, blir giltig som sedel, och betalningsmedel.




Bunden vers av Mim
Läst 128 gånger
Publicerad 2016-05-27 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim