Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg natten





Jag såg natten
i mitt sovrumsfönster.
Den var varm
tillfreds med kritvitstreckad kostym
och hatt o denna natt
denna helvetiska tid som rider på en sång
suckar tidens vind, glödhet kind, spräckta hjärtslag tysta tankar, vart än går, vi är som vi var och alltid kommer bli
liv. och vindstilla. snöpuder i ett tunt lager över gatan
sockrad med en tro av allt
i




Prosa av Lars Gullberg
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-27 20:38



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Fullkomligt ljuvligt att läsa, en läckerbit av sällan skådat slag, tät i moll och snö, åh Snö i diamantformation.
2016-06-01

  överlevaren VIP
Fint klädda ord!
2016-05-30

  Goraxy 89 Orion VIP
En natt som är "varm/ tillfreds med kritvitstreckad kostym/ och hatt"!!!
Intressant dikt denna (en liten pärla i regnet)
!!!!!!!!!!!!!!!
2016-05-28

    ej medlem längre
En text som tilltalar mig mycket. Natten som en gestalt i kritstrecksrandig kostym - ja, varför inte?
2016-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg