Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstant


Kärleken är en konstant
i ständig förändring
där summan alltid måste bli
densamma

det som minskas på en sida
måste läggas till på en annan




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 518 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-27 22:23



Bookmark and Share


  mickech
Sanna ord.
2016-09-11

  H.C.B
den korrekta samt kanske också den mest eftertraktade kärleken behöver knappst någon Konstant - ty den kärleken är i ständig rörelse.

Instämmer så klsart med min vän uljo längst ned.

2016-06-02

  Yrre VIP
sant!
2016-05-28

    Lena Söderkvist VIP
Kärleken är verkligen en ekvation
2016-05-28

  ULJO
Finurligt men sant
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös