Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utlämnande text. Men vem har inte känt längtan och saknad?


Vad gör vi med vår längtan

När huden skriker
När händer saknar
När munnen vill kyssas
Men längtan förtär, vad gör vi då

När öronen vill höra, en älskads röst
Dennes andning och ord
När ögonen vill se, den andres kärlek
Och tiden blir ett gissel
Vad gör vi då

När själen ropar
När allt bara är kärlek
Vad gör vi då

När man formar sin kudde till en kropp
Eller håller sig själv i handen
Vad gör livet åt det

Vad blir det av
Vad blir det till
Vad ska man ta sig till




Fri vers (Fri form) av PAWI
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-28 00:10



Bookmark and Share


  Levina Storåkern
Fantastiskt fin, fastnade särskilt för de två sista styckena.
100% igenkänningsfaktor. Tack
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

PAWI
PAWI