Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blir ljuvligt berusad

Fångar varje sekund du ser
in i mina ögon med hunger
Hjärtat stannar när du med
hes röst viskar mitt namn

Slutar andas när jag känner
dina händer mot min hud
Blir yr och ljuvligt berusad
när dina läppar möter mina

Tiden står stilla när vi möts
i en kyss som blir vår sista
Vår smärta är en när våra
svullna läppar glider isär

Våra blickar säger allt och
vi står tysta kvar i regnet
Mina händer i dina en lång
stund som vi alltid ska minnas








Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-28 10:42



Bookmark and Share


  aol
Underbart ögonblick
2016-06-03

  mickech
Ett härligt ögonblick emme :)
2016-06-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
välskrivet snyggt
2016-05-31

    Max Poisé
Du fångar stunden helt magiskt!

2016-05-28

  Quasimodo
Ett sorgligt men varmt och nära avsked, här med mycket känsla!
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP