Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dop för en prins


Dop med Filé Oscár

Faddrar och maddrar

med sina händer fladdrar

kring dopfuntens heliga vatten

och kring ditten och datten

 




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-28 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP