Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små presenter

Om natten
ger jag livet små presenter
och hoppas så
att det skall tycka om mig

skriver ännu ett kärleksbrev
som jag inte postar
det kommer ändå inget
svar




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-28 14:53



Bookmark and Share


  Nanna X
Får jag använda denna i julkalendern?
2016-11-25

  Anya VIP
Men så fin...enkel men kärnfull. Sånt här gillar jag. Så talande!!!
2016-06-09

  Nanna X
Posta på. Med en sån fin brevlåda borde svar komma tids nog.
2016-05-29

  Goraxy 89 Orion VIP
Livet älskar oss alltid - frågan är bara om vi verkligen inser det och slutar leta efter kärleken utanför oss själva!??
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP