Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nyfunne vän

Mannen mitt emot
han med det gråa håret

med sin rullator
och vackra leende

som rullar ner för rampen

för att säga godmorgon,
vilken vacker dag

syrenen som blommar lavendelblå
och doften 
alltid doften

 

mer än så behöver aldrig livet,
uttala sin önskan




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 539 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-28 20:56



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Kloka och vackra ord om vardagsmötenas betydelse!
2016-05-30

    Sefarge VIP
Livsbejakande.
Poesi av skönhet
Tack!
:)

2016-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund