Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

levnadsöde

Ur mina ögon rinner en ström av tid
som gick förlorad

resten är historia




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 456 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-28 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund