Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mors dag

Lilla Mor, så rar och fin
här är ord från gossen din

Du tryckte ut mig från dina länder
och jag gav din mage full med ränder

Du reste mig till en yngling så lång
och gav mig kakor tills byxan blev trång

Lilla Mor, så ängslig och rädd du var
när jag till vuxenlivet mig så begav

Nu är ordningen helt det motsatta i rollerna
och jag är den som sköter alla kontrollerna

Lilla Mor, du som jag minns så rar och fin
nu måste jag gömma barndomens arv till terapin

Gratulerar på din stora dag och minns vad du vill
för det har du fantasi så det räcker till

 

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-28 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP