Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ordlöst ljud av gryning



Hjärtat
i tystnad

Vattnet värker
i trädens grenar

Djupet för att åter finna
krusningen som försvann

Ytan stillnar,
han lämnade den om henne

Stenen,
den han slängde

Ett ordlöst ljud av gryning




Fri vers av Ubuntu
Läst 741 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-29 00:02



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Inspirerande!

Gåtfullt och mycket vackert skaldat!
2017-01-06

  Carpen
Skön poesi
mjuk och böljande text
gillar
2016-06-06

  Nils-Robert
Fin text om vemod. Så bra skrivet.
2016-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Ubuntu