Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förslag väcktes

För en tid sedan väcktes ett förslag

Var hade detta förslag vilat eller sovit ?

Var det någon potentat som hade haft det

under sin huvudkudde

och nu plötsligt vaknat mitt i natten

gripits av dåligt samvete

och därefter tagit fram det ?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-29 10:33



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Förslag "lång dags "
Färd mot verkställd lag!
Men var de ifrån?Någon
Lobbyist eller Samhälls
medborgare? Berättigad
Fråga i Demokratins
Malande kvarnhjul!
:)

2016-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP