Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag var en blomma

Om jag var en blomma
Skulle du plocka mig då
Eller låta mig växa
Lämna mig i backen att stå

Skulle du låta mig vara vacker
Å bara se på
Skulle du låta mig vara
Älska mig och sen gå

Om du sen mig såg
Å jag var blek och spröd
Skulle du ta mig i din hand
Å föreviga min glöd
I en bok i din hylla
Å låta tiden ge mig stöd

Om jag var en droppe vatten
Skulle du dricka mig då
Eller låta mig sprudlande dansa
Allena i min å

Skulle du låta mig vara vacker
Å bara se på
Skulle du låta mig vara
Älska mig och sen gå

Om du sen mig såg
Å jag var frusen och kall
Skulle du ta mig
Å låta mig värmas i ditt mjuka fall

Om jag var ett ögonblick
Om det var allt du fick
Skulle du älska mig för alltid
Skulle du aldrig glömma mig




Fri vers (Fri form) av Pretty Poet
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-29 21:26



Bookmark and Share


  rondell
Mycket fin..tankar som får en att tänka till!!!
2016-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Pretty Poet
Pretty Poet