Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buddisten i Pest

 

En prästson, bosatt i Pest

fick sin tro liksom mest i protest

För att alltid vara udda

var hans eget Mekka Buda

ett berg bortom Donau i väst




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-30 07:40



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
rätt så innovativt
2016-05-31

  Jan Widströmer VIP
Fyndigt!
2016-05-30

    ej medlem längre
En mycket fin limerick det här. Genomtänkt och med en titel som sitter som en smäck.
2016-05-30

    ej medlem längre
Tjusigt! Jag tar Limericken och fäster den på min jordglob av text, men glömmer förstås inte vem som skrivit den. Peter Olausson står tydligt.
2016-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP