Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag funderar på skaffa mig en katt kring det ljuvliga tanke jag tänker lite hur det var förr, När med barn ögon såg jag på vackra världen.


Sommar Katter och Gurka.

 

 

  • Sjunka sakta innan 14 dagar småkatter öppnar sina ögon är inte samma sak med att droppa, låta falla i en hink med vatten, förklardes för mig by dräpkvinna när jag var lite, då jag var tvungen assistera och hämta en för en mina små vänner levande juveler till skendränkning bland rop och grät, åtminstone rädda livet på en enda. Då iland fick jag spara en kissemiss som fick kungliga namn,

"Dränks i hav" är mer en religiös rituell eller på någon annat sätt sommar katter görs ur minnes tider ger mig en eftertanke, är det inte samma sak som att skriva på poeter, eller uppsöka nuvarande sjukvård, din entusiasm begränsas av avund och sjuka människor, läser nu ett antal poeter som värkligen skriker SOS jag orkar inte mer rika in men uppmuntrande kommentarer. Och även om jag gör det händer att individerna är så förstörda att inte ens uppfattar som hjälp, så var med en poetissa som skriver här i massa år men när hon skrev en hyllning till minne av den pojke som startade ge en ansikte på flykting katastrofen, hon uppfattade min applåd, som: AHA men du på vilket sida står?( jag), bara så att hon ska väta i fall! på kvinnor sida den anständiga svarade jag men från dess gud bevara mig darra vid ärmslut och aplådera.

 

Nu tillämpas denna metod på människor, 700 på 7 dagar har drunknat i havet.

 

Undrar hur ska det komma att gå för Gotlands regimentet när skulle behövas kommendera dit inlandsyrka.

Har vi kapitulerat till kapitel Internet moral, lojaliteten till Sverige och nu splittrades ännu grövre vem är ja sägare, eller nej till Nato? Fattar inte folket ordet ”det är alvarlig ”eller sålde sin själ länge sedan till Blacksmed?




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2016-05-30 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP