Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förord -Allt från Alm.

Jag heter Almquist, i efternamn. Som Almqvist, men med U. (Uttalas likadant)
Detta ledde mig till ursprunget Alm. Vad vet jag egentligen, om namnet, om trädet Alm? Och detta ledde mig vidare, till ett annat perspektiv. Till en annan länk. Och flera andra källor. Samt lite Humor, i relation till namnet Almqvist, det finns någonting som heter den Almqvistska föreningen. Och om man då kunde kombinera kunskapen om ett träd, efternamnet , och diverse händelser, som är kopplat till det. Välkomna! Retroperspektivet, Egoperspektivet, Ett egoistiskt perspektiv...




Bunden vers av Mim
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-30 14:04



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Vi skall snart grunda en stödgrupp för miljöskadade egocentriska individualister!!! Den kommer i korthet att heta EGO och drivs av de Idéella Elitisterna.
2016-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Mim