Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan det också vara

När vi möttes idag
Var vi båda i vår längtan

Ditt huvud mot mitt
Mina läppar not din panna

Längtan i varje blick
Och andetag

Jag söker längs din hals
långsamt
och du finner min närhet.

Så kan det också vara

Att få finnas i
varandras längtan




Fri vers (Fri form) av Skogsrå 50+
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-30 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsrå 50+
Skogsrå 50+