Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samtal- Inre monolog


Stjärnfall

Stjärnfall i natten
viskar

speglar i havets stillhet
kaskader av ljus

där ovan kylan
där hösten far förbi

lyfter tag
ja
virvlar så vackert i vindar

hon är
som himmelen
som han är

hon är ?
som himmelen?
som han är?

hon är
som himmelen
som han är
i hjärtat

i hjärtat?


i hjärtat de vackraste

de vackraste?

de vackraste som älskar

som älskar?


titta nu!
ser du dem där ?


där i den mörka stjärnenatten
lyser dem
starkast av alla

ser du?

där!

där i den mörka stjärnenatten






Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2022-10-06 00:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I mörkret så ger en strimma ljus lite hopp!
2022-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som påminner mig om att det är i mörkret som stjärnorna lyser klarast.
2022-10-07

  Kajan VIP
Texten harmoniserar väl med musiken som har rymd och känsla.
2022-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP