Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan nära dig

Jag vaknar och vi älskar med varandra
Halvt sovande, halvt vakna
Ljuvligt, sinnligt
Smekande vandrande händer

Tittar ut genom fönstret
i gryningsljus
Snön har lagt sig skyddande
över frusen mark

Kryper in i en snögrotta
av täcken och drömmar

Tänder ett ljus
och ser på Dig
Älskar igen

Känslan nära dig
bär mig




Fri vers (Fri form) av Skogsrå 50+
Läst 463 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-30 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin textbalans, inte ett överflödigt ord, men så rikt på sinnlighet!!!
2018-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Skogsrå 50+
Skogsrå 50+