Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dörren



Ibland är det bara att öppna dörren
inte krångligare än så
förberedelser i årtionden
gör ingen mänska glad

Öppna dörren
börja leva

damma kan du
göra sedan




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-30 22:04



Bookmark and Share


  aol
Bra där
2016-09-13

  Poesitjejen
Jättefint <3
2016-05-31

  erkki
Sant. Förberedelser ska vara lagom.
2016-05-31

  ULJO
Vad rätt du har. Kloka ord nu inför sommaren
2016-05-31

  KYREUS of Sweden
Fina tankar
2016-05-30

  walborg
Klokt och fin bild!
2016-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP