Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det bränns

jag älskar honom

och det forsar i mina ådror
och det känns i min hud

men hon är allt det jag inte är
och aldrig kan vara

jag märker att det är mina egna naglar i min hud som bränns
det enda jag ser är hans ansikte när han ser på henne
låter henne komma nära

och plötsligt är det enda som forsar
saltvatten nerför mina kinder




Fri vers av April Benedict
Läst 382 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-30 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April Benedict
April Benedict