Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillfots

 

Barfota!
Gick jag hand i hand med mina drömmar till havs

Solen brände oss
Havet sug oss

Och vågorna bar oss
Lång, långt bort mot horisontens öga

Där dog vi tillsammans




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2016-05-31 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP