Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi vet alla vilka de är men vi får inte säga något? Nina letar UFO?


Några?

Några ljuger och bedrar
lika lätt som de går på toa och bajsar
några är liksom inte som jag?




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-04-09 17:00



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
En suspekt tankesmedja som lägger tyngd på dom "några"

Och dom verkar vara väldigt närvarande. Även i mitt medvetande eftersom du skriver att vi alla vet.

Intressant. Matrix övernatur eller t.o.m människor
2022-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP