Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bland stjärnor och planeter


Annat?

Du

 

du känns

men jag vill inte känna?

hur blickarna möts

hur vi ler mot varandra

generad av känslan

för mitt hjärta vet och känner som du

värme

ser bara

dina ögon och dina leende läppar

undrar plötsligt

hur de känns mot mina? 

ser ser?

dina breda axlar 

hör hör?

din röst

allt som är du

får jag inte tänka?

så jag tänker.... på något annat ?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-06 18:25



Bookmark and Share


  Angélica Kloberg VIP
Du förmedlar på pricken hur det känns när förälskelsen slår till :)
2022-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP