Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bland stjärnor och poeter? Ni vet väl att ”Ljuset ska komma från norr” Norra Noden visar vad våra själar strävar efter, vad vi vill uppnå under denna livstid för att finna självförverkligande och vår sanna potential.


Norra Noden?

Om?

du bara kunde ?

läsa mig? 

älskade du 

det jag målar med orden mina?

se med mina ögon?

känna mitt hjärtats sal

vara så i min tanke?

så skulle du förstå?

att änglar finns?

inte bara i himmelen?

om 

om 

du bara kunde känna?

kärleken 

pulsera

som 

om?

som 

om?

du bara kunde känna?

rymden i mig

mitt inre universum 

någonstans i galaxen 

strax bortom Plejaderna 

 nära Norra Noden

om

Om?

du bara kunde ?

läsa mig? 

älskade du 

det jag målar med orden mina?

se med mina ögon?

känna mitt hjärtats sal

vara så i min tanke?

så skulle du förstå?

att änglar finns?

inte bara i himmelen?

om

om?

du bara kunde ?

kunde känna? 

så 

älskade 

älskade 

du?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-04-08 17:24



Bookmark and Share


  Stisse
Du målar så fantastiskt fint med orden.
Tycker om ditt bildspråk såsom "hjärtats sal"
2022-10-05

  Flicis VIP
Fint skrivet om änglar.

Jag undrar om du menar "Norden" då du skriver "Noden".


2022-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP