Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heureka !

Människor trivs inte

att vara ensam med sina tankar

De känner en stor tomhet

Och det är så lätt

att gamla tillkortakommanden

och besvikelser dyker upp

i tankarna; om de inte

kan få sätta tänderna i

något som är lättsmält

Heureka !

We got it !

Smartphone Solutions !

 

P.S  Om hundra år kommer det inte att finnas

några poeter kvar som kan skriva ner sina egna tankar

till en dikt




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-31 11:19



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Jodå, poeterna kommer inte att gå i den fällan. Vi kanske kommer att skriva på annat sätt men vi kommer att fortsätta att skriva.
2016-06-01

  soligajag_1 VIP
Usch ja , så det har blivit Valter!
Jag ser alla dessa apparater runt omkring mig !! Hemskt !!
Men jag kommer att skriva poesi tills jag tuppar av, sådeså!!
2016-06-01

  Magica VIP
Ja alla dessa nya "telefoner" som bidrar än mer till att föda människans ego och förstöra vår miljön, medan de allra rikaste skrattar och håvar in än mer pengar...
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP