Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ah ja längtan


Ska vi smaka Italien?

Ska vi smaka
Italiens vackra hav
du och jag

tillsamans vandra
i Verona

Se på Romeo & Julias balkong
innan vi tar tåget
och färjan
till Venedig

Vidare till lagunstranden
se på nattliv
och säga:
Ciao, Come Stai till världen

och på morgonen
packa frukosten i
en vit papppåse

ta tåget till det
eviga rom
sitta på Spanska trappan
och dricka cola

slänga pengarna i
fonta di trevi
så vi kommer åter





Fri vers av virre
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-05-07 03:03



Bookmark and Share


  kath
vackert ...... kan höra den sjungas
2006-05-07
  > Nästa text
< Föregående

virre