Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde få ihop alla färgerna

Jag kunde inte få ihop alla färgerna. Det kunde du. Du är min vän.




Bunden vers av Mim
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-31 12:39



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Jag kan måla himlen i vilken färg jag vill, men färgerna sprider alltid ut sig så konstigt?
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Mim